fbpx
Menu Zavrieť

VLÁKNINA

Snímka obrazovky 2015-11-02 o 17.02.03

‪#‎Vláknina‬ pozitívne ovplyvňuje trávenie a vsterbávanie potravy. Zvyšuje objem natrávenej šťavy, znižuje tvorbu plynov a hnilobných procesov. Znižuje riziko vzniku ‪#‎rakoviny‬ hrubého čreva vďaka rýchlemu pohybu stolice a zanecháva čistý tráviaci trak. Vedeli ste , že 70% imunitného sytému je v črevách, od ,,čistoty‘ vášho tráviaceho systému, zavísí vaša imunita. Ľudia s nedostatkom vlákniny pociťujú napätie pri vyprázdnovaní a následne sa rozvíja ‪#‎zápcha‬ , ‪#‎hemeroidy‬‪#‎krčové‬ ‪#‎žily‬. Má nesmierny význam pre ‪#‎diabetikov‬, spomaľuje vstrebávanie ‪#‎cukrov‬ prijatých v potrave, znižuje riziko ateriosklerózy, srdcových chorôb a žlčníkových kameňov. Mnoho zdravotných problemov vzniká z nedostatku vlákniny v strave..

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.